"Noć knjige" na petak 13.

Tradicionalna manifestacija Noć knjige koju organizuju izdavačka kuća "Laguna" i knjižarski lanac "Delfi" biće održana, po deveti put, u petak 13. decembra od 17 do 24 sata u Beogradu i još 10 gradova u Srbiji, ali i u klubovima u Crnoj Gori.

Izvor: Tanjug
Podeli

U Noći knjige učestvuje svih 27 Delfi knjižara u Srbiji, a svi klubovi čitalaca kako u Srbiji tako i u Crnoj Gori i tom prilikom će moći da ostvare popuste do 40 odsto.

Noć knjige biće organizovana i u Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Valjevu, Čačku, Pančevu, Kraljevu, Sremskoj Mitrovici, Subotici, Požarevcu i Kruševcu.

Manifestacija je pokrenuta 2009. sa ciljem popularizacije knjige i čitanja i do sada je imala 50.000 posetilaca. Uz popuste na "Lagunina" izdanja od 25 do 40 odsto, knjige ostalih izdavača nudiće se sa 20 odsto popusta, a u knjižari Delfi SKC važiće popust od 20 odsto na knjige na francuskom i engleskom jeziku.

Povodom 4. rođendana knjižare Delfi SKC biće otvorena izložba karikatura i ilustracija Dusana Petričića iz knjiga "Dijagnoza" i "Vidovite priče".

Manifestaciji Noć knjige i ove godine su se priključile biblioteke koje će posetiocima nuditi popuste na članarinu.

Kupovinom knjige u Noći knjige moguće je ostvariti popust od 50 odsto na godišnju članarinu Biblioteke "Ilija M. Petrović" iz Požarevca, Narodne biblioteke "Radoje Domanović" iz Leskovca, Matične biblioteke "Ljubomir Nenadović" iz Valjeva, Narodne biblioteke Pirot, Biblioteke šabačke, Narodne biblioteke "Žarko Zrenjanin" iz Zrenjanina.

Popust u iznosu od 40 odsto na godišnju članarinu može se ostvariti u Narodnoj biblioteci "Radoslav Nikčević" iz Jagodine i Biblioteke Kruševac, dok popust od 30 odsto na godišnju članarinu nudi Matična biblioteka "Svetozar Marković" iz Zaječara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 27 idi na stranu