Kako to izgleda kada igraju Kalvin i Hobs?

Kreator slavnog crtanog para "Kalvina i Hobsa", Bil Voterson, poznat je po svom stavu da njegovi likovi neće biti animirani nikada, bez obzira na veliki pritisak fanova svih ovih godina.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 31.10.2013.

11:37

Default images

Ali, lična inicijativa ne može da se zaustavi. Jedan od zaljubljenika u genijalni par, animator Adam Braun, uradio je to "što se ne sme" i postavio kratki video na svoj YouTube nalog, adamanimates. Pošto je znao da radi nešto nedozvoljeno, Braun se na kraju klipa izvinjava Votersonu rečima "Oni moraju da se pomeraju!"

"Kalvin i Hobs" je bio američki dnevni humoristički strip autora Bila Votersona, koji se bavio doživljajima šestogodišnjeg dečaka Kalvina i njegovog plišanog, ali za Kalvina živog, tigra Hobsa. Strip je počeo sa izlaženjem 18. novembra 1985, a ugasio se 31. decembra 1995.

Izlazio je (mada neki ga i dalje objavljuju, naravno stare stripove pošto novih više nema) u oko 2400 novina i časopisa širom sveta. Preveden je na gotovo sve najvažnije svetske jezike uključujući i srpski, a objavljeno je i 18 kolekcija stripova u vidu knjige. Mnogi ljubitelji stripa ga smatraju za najbolji kratki humoristički strip svih vremena. Ličnosti u stripu nazvane su po jednom od lidera protestantske Reformacije Žanu Kalvinu i filozofu Tomasu Hobsu.

Kako se vama čine Kalvin i Hobs koji mrdaju? Izvor: Mashable/Wiki

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: