Pop-up knjižara ponovo u KCB-u

Aktuelno četvrto po redu "izdanje" Pop-up knjižare biće otvoreno za posetioce od 2 do 17. juna, svakoga dana od 9 do 21 sat, nedeljom od 10 do 21 sat, u Kulturnom centru Beograda.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 30.05.2013.

17:52

Default images

Pop-up knjižara je jedinstven knjižarsko-kulturni projekat koji su inicirali izdavačka kuća Geopoetika i KCB. Pop up knjižara je i mnogo više od knjižare.

To je kulturna misija koja okuplja neke od najuglednijih izdavača koji svojim dugogodišnjim radom doprinose održavanju visokog nivoa u izdavaštvu i kulturi uopšte, a nemaju sopstvene knjižare.

Prostor knjižare ovoga puta dele: Arhipelag, Clio, Geopoetika, Gradac, Paidea, Lom, Rende, Akademska knjiga, Odiseja, Kreativni centar, Red Box, Kulturni centar Beograda.

U knjižari će biti izložena i izdanja Kulturnog centra Beograda, koje je ta kuća nasledila od prethodne dugogodišnje knjižare koja je radila u ovim prostorima. Ovde se može kupiti najveći broj izdanja "Stubova kulture",kao i nova i starija izdanja KCB-a.

I ovoga puta posetioce očekuju popusti i brojne pogodnosti pri kupovini knjiga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

13 h

Podeli: