“Veliki rat” najprodavaniji u aprilu

Roman Aleksandra Gatalice "Veliki rat" najprodavanija je knjiga u aprilu u 11 knjižara u Srbiji i Crnoj Gori, saopštio je danas internet portal www.knjizara.com.

Kultura

Izvor: Tanjug

Utorak, 30.04.2013.

22:40

Default images

Na drugom mestu po prodaji je knjiga Samante Jang "Dablin strit", na trećem "Jovanovo zaveštanje" Vanje Bulića, zatim "Poslednji begunac" Trejsi Ševalije, dok je peti na listi najprodavanijih dokumentarac "Sivi vuk" Sajmona Danstena i Džerarda Vilijamsa.

Priručnik samopomoći Robina Šarme "Kaluđer koji je prodao svoj ferari" vratio se na šesto mesto liste najprodavanijih naslova, sedmi je roman Gijoma Musoa "Devojka od papira", osma je knjiga "Cvjećarnica u kući cveća" Lazara Džamića.

Na devetom mestu je roman E.L. Džejms "Oslobođeni" iz trilogije "Pedeset nijansi", a deseto mesto dele "Mia i vilenjaci" iz serijala "Mia i ja" Izabele Mon, roman "Omiljena igra" Leonarda Koena i knjiga Nika Vujičića "Živeti slobodno".

Na listi najprodavanijih su i roman Ljiljane Habjanović Đurović "Sjaj u oku zvezde" i prozno delo Žozea Saramaga "Putovanje kroz Portugaliju".

Poslednjih pet mesta na listi dele novo izdanje "Naš brat – život kapetana Flore Sends" britanske autorke Luiz Miler, "Dnevnik sonjavka 4" iz serijala "Pasji dani" Džefa Kinija i "Radosna vest" Aleksandra Menja.

Sa istim brojem bodova na listi najprodavanijih naslova među pet poslednjih našla se i knjiga Vladimira Pištala "Tesla, portret među maskama", studija "Boka" Sava Nakićenovića i "Kazivanje ljubavi" Milovana Vitezovića.

Istraživanje je sprovedeno u knjižarama Beopolis, Dereta, Delfi (u SKC-u), Službeni glasnik i Vulkan u Beogradu, Agora u Zrenjaninu, "Danilo Kiš" u Subotici, Sova u Šapcu, Kaligraf u Zaječaru, Salonu knjige Til u Jagodini i knjižari So u Herceg Novom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: