Plato organizuje susret sa autorima

Izdavačka kuća "Palto books" organizuje sutra (27. 12) od 18.00 do 19.00 sati u svojoj glavnoj knjižari na Akademskom platou susret svojih autora sa čitaocima.

Kultura

Izvor: Tanjug

Sreda, 26.12.2012.

09:38

Default images

Redakcija je pod sloganom "i film i televizija i pozorište i...knjižara" planirala da okupi filmsko-televizijske i pozorišne zvezde čija su književna dela objavljena u " Platou" kao i druge autore čije su knjge u žiži javnosti: Purišu Đorđevića, autora zbirke priča "Osam kila sreće", Miodraga Zupanca ("Zemlja u kvaru"), Petra Zeca ("HiSterija"), Ivanu Mihić ("Jednostavni ljudi"), Nebojšu Milosavljevića ("Zašto volim Kanadu") i Stevana Lazića, čiji je roman "Bluz za luzera", ušao u širi izbor za NiN-ovu nagradu.

Pisci će potpisivati svoje knjige, preporučivati knjige za čitanje publici i razgovarati sa čitaocima i novinarima...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: