Stiže i treći nastavak "50 nijansi"

Knjiga “Pedeset nijansi – Oslobođeni“, treći deo planetarnog književnog fenomena, erotske trilogije autorke E. L. Džejms, pojaviće se 28. septembra i u Srbiji.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 21.09.2012.

14:39

Default images

Avanture Anastazije Stil i Kristijana Greja privukle su nezapamćenu pažnju čitalaca širom sveta. Tako je ova trilogija sa obe strane Atlantika oborila rekorde u prodaji kako štampanih tako i elektronskih izdanja,

“Uzbudljivo finale priče koje je ceo svet s nestrpljenjem iščekivao. Saznajte kolika je snaga ljubavi. Romantičan i neobuzdan, ovo je serijal koji će vas opsedati, posedovati i zauvek se vezati za vas”, najavljuju iz “Lagune”.

Novi nastavak erotske trilogije moći će da se kupi u svim Laguninim klubovima čitalaca, knjižarama Delfi kao i na sajtovima www.laguna.rs i www.delfi.rs.

Trilogija “Pedeset nijansi” dobiće uskoro i svoju filmsku verziju koja je već podigla mnogo prašine u Holivudu, ponajviše zbog izbora glavnih glumaca. To je samo podstaklo prodaju knjiga, pa se tako na prvom mestu američkih lista, knjiga “Pedeset nijansi: Siva” nalazila više od dvadesetak sedmice.

Tek prošle nedelje knjiga je “pala” na drugo mesto, nakon što su najveću prodaju zabeležili novi memoari o ubistvu Bin Ladena.

Recenziju prvog dela trilogije pročitajte OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: