Prva e-knjiga "Stubova kulture"

Izdavačka kuća "Stubovi kulture" objavila je svoju prvu elektronsku knjigu - roman "Bonavia" Dragana Velikića, koji je nedavno izdat i u štampanom obliku.

Kultura

Izvor: Tanjug

Sreda, 27.06.2012.

12:03

Default images

Kako je saopšteno, knjigu je moguće naručiti sa sajta www.stubovi.co.rs, u formatima mobi i epub, prilagođenim čitanju na računarima, tabletima, čitačima elektronskih knjiga i pametnim mobilnim telefonima.

Ovim "Stubovi kulture" izlaze u susret tehnološki modernizovanoj čitalačkoj publici i pridružuju se globalnoj akciji očuvanja životne sredine.

Knjiga Dragana Velikića prva je u nizu elektronskih knjiga koje će "Stubovi kulture" od sada objavljivati uporedo sa štampanim izdanjima i uskoro se u prodaji očekuju digitalizovani naslovi ekskluzivnih autora ove kuće.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: