Javna čitanja i u Beogradu

U okviru međunarodnog festivala kratke priče ”Kikinda short”, koji je počeo u Kikindi 29. juna, UK”Parobrod” iz Beograda kao suosnivač festivala organizuje javna čitanja 1. i 2. jula u Beogradu.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 30.06.2011.

09:18

Default images

Iz “Parobroda”je saopšteno da će se beogradska javna čitanja održati u petak i subotu, 1. i 2. jula 2011. pod svodovima kalemegdanskog Muzičkog paviljona, u blizini spomenika Francusko-srpskog prijateljstva.

Prvo beogradsko čitanje ’’kikindskih kratkih’’ održaće se u petak 1. jula od 21h, dok će drugo veče kratke proze , u subotu 2. jula, otpočeti oko 22 sata , po završetku filma ’’Diplomac’’ iz 1967. god. Projekcija ’’Diplomca’’ u okviru letnjeg ’’Filmstreet’’ programa, počinje tačno u 20.30 časova, na istom mestu.

U slučaju kiše, oba javna čitanja ’’kikindskih kratkih priča’’ održaće se u prostorijama UK ’’Parobrod’’ (Kapetan Mišina 6a) na Dorćolu.

Tačno u podne, u subotu 2. jula na istoj adresi je tribina o ’’Ulozi literarnog agenta na savremenom tržištu knjiga’’, u okviru koje će govoriti Aleksandra Rašić, tehnička urednica izdavačke kuće ’’Stubovi kulture’’, Džejmi Kolman iz Engleske, Jaroslav Rudiš iz Češke i Srđan Srdić, urednik festivala "Kikinda short".

Ulaz u UK “Parobrod“ je besplatan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

23 h

Podeli: