Knjižara "Akademija" ponovo radi

Velika knjižara "Akademija" u Knez Mihailovoj ulici 35 u Beogradu, koja je više od godinu bila zatvorena zbog promene vlasnika i renoviranja, ponovo radi, a 1. juna će biti i zvanično otvorena.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 30.05.2011.

13:14

Default images

Knjižara je smeštena u prizemlju i suterenu zdanja u kojem se nalazi Srpska akademija nauka i umetnosti (SANU). Ugovor o zakupu tog prostora SANU je potpisala s beogradskom izdavačkom kućom "Evro-Đunti".

Knjižaru "Akademija" 1. juna u 14h otvoriće predsednik Srpske akademije nauka i umetnosti (SANU) Nikola Hajdin, predsednik kompanije „Evro-Đunti“ editore Serđo Đunti i osnivač i generalni direktor "Evro-Đuntija" Novica Jevtić, a zvanice će pozdraviti i pesnik Dobrica Erić.

Knjižara nudi publikacije domaćih i inostranih izdavača, knjige na stranim jezicima, monografije, priručnike, rečnike, časopise i drugi asortiman.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: