Počinje Salon knjige u Pirotu

Ovogodišnja dobitnica NIN-ove nagrade za najbolji roman, Gordana Ćirjanić, otvoriće 10. februara Salon knjige i grafike u Pirotu.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 09.02.2011.

16:14

Default images

Na književnoj večeri u Domu kulture u Pirotu Gordana Ćirjanić će predstaviti i svoj nagrađeni roman "Ono što još uvek želiš".

Tokom trajanja 12. Salona knjige i grafike, od 10. do 18. februara, pirotskoj čitalačkoj publici biće predstavljeni dečji pisci Dobrica Erić, Nenad Popadić, Sveta Vuković, Raša Popov, Tatjana Mijatović Simanić, Jasmina Rakitić i Pero Zlatar.

I ove godine biće dodeljenje nagrade najuspešnjim izdavačima i autorima, "Sveti Trifun" za kompletnu produkciju, "Loza" za najbolje pojedinačno izdanje, "Šara" za estetsko-tehnološki tretman knjige i "Čokot" za najbolju promociju.

Poslednje veče, na svečanoj dodeli nagrada biće objavljeni i rezultati konkursa za kratku priču koji je raspisao Dom kulture Pirot. Tri najbolja autora dobiće novčane nagrade, a svi radovi će biti objavljeni u posebnoj publikaciji.

Cena ulaznica iznosi 30, 50 i 100 dinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: