Kanje Vest objavljuje knjigu

Nakon velikog uspeha poslednjeg albuma "Graduation" Kanje Vest je odlučio da krene stopama svoje majke Donde Vest, koja je objavila knjigu "Raising Kanye", i oproba se kao pisac.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 30.10.2007.

13:55

Default images

Knjiga pod nazivom „Thank You And You’re Welcome!“, iako je već puštena u pretprodaju, zvanično će biti puštena u prodaju 2. januara 2008. godine po ceni od 10 dolara.

Kanje Vest je knjigu, napisanu zajedno sa autorom dela „Think Think Think and Think Again“ Kijom Sandifer, opisao kao kolekciju jedinstvenih ideja dizajniranih da potstaknu sve osobe koje tragaju za pozitivnom promenom u svom životu koje je on jednostavno nazvao „kanyeisms“.

Vest je na svom vebsajtu napisao da knjiga sadrži „kreativne, duhovite i pronicljive anegdote, kao i životnu filozofiju koja mu je pomogla na njegovom putu ka uspehu bez cenzure i izmene medija kao što je to bio slučaj sa pojedinim numerama i video spotovima“.

Prvih 500 knjiga ponuđenih u pretprodaji biće potpisane od strane oba autora.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: