Aba ipak neće nastupiti na "Evroviziji" sledeće godine?

Dvojica članova grupe "Aba" ne žele da ovaj legendarni bend nastupi na "Pesmi Evrovizije", koja će se sledeće godine održati u njihovoj matičnoj Švedskoj.

Kultura

Izvor: Jutarnji.hr

Četvrtak, 25.05.2023.

15:31

Aba ipak neće nastupiti na
Foto: Profimedia

U intervjuu koji će se emitovati u Britaniji u četvrtak, Bjorn Ulvaeus i Beni Anderson, polovina Abe, umanjili su svoje šanse da se pojave na Pesmi Evrovizije, uprkos tome što je Švedska bila domaćin takmičenja, na 50. godišnjicu njegove pobede sa hitom "Waterloo".

Naime, Švedska bi trebalo da organizuje najveći svetski muzički događaj po sedmi put nakon što je švedska pevačica Lorin pobedila na ovogodišnjem takmičenju. Njena pobeda na takmičenju u Liverpulu ovog meseca odmah je izazvala spekulacije da bi Aba mogla da nastupi sledeće godine.

Međutim, u intervjuu za BBC-jev program Newsnight, Anderson je rekao da "nema šanse" da grupa održi slavljenički nastup ili da se uopšte pojavi, prenosi Dejli mejl.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: