Belgrade Music Week: FAN PIT gotovo rasprodat, požurite sa kupovinom ulaznica

Više od 85 odsto pojedinačnih FAN PIT ulaznica prodato je za predstojeći Belgrade Music Week, dok su paketi FAN PIT ulaznica, koji obuhvataju sva tri festivalska dana, u potpunosti rasprodati!

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 25.05.2023.

15:29

Belgrade Music Week: FAN PIT gotovo rasprodat, požurite sa kupovinom ulaznica
Foto: Promo

Za najpoznatiji festival popularne i urbane muzike u regionu, koji će se u organizaciji Skymusic-a održati od 23. do 25. juna na beogradskom Ušću, vlada nezapamćemo interesovanje, pa se na fanove apeluje da svoje ulaznice obezbede na vreme.

Kako je najavljeno, publiku očekuje više od 25 izvođača, neprikosnovene vladare YouTube trendinga i apsolutne predvodnike novog lica muzičke industrije, među kojima su i Rasta, Devito, Voyage, Nucci, Crni Cerak, Teodora, Breskvica, Henny, Popov, Amna, Mahrina i mnogi drugi.

Osim nezaboravnih nastupa, Skymusic obećava i savremenu produkciju, besprekoran zvuk i najnaprednije scenske efekte koji diktiraju stadarde live industrije, koji će nesumnjivo doprineti uzbudljivom i neponovljivom iskustvu.

Ulaznice su i dalje dostupne po PROMO cenama, sa 40 odsto popusta, putem sajta efinity.rs, aplikacije eFinity, u TC Rajićeva (I sprat) i na blagajni Štark Arene.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: