Linkin Park najavio novu pesmu: Najavljeno reizdanje albuma "Meteroa" VIDEO

Linkin Park je objavio do sada nepoznatu pjesmu “Lost” koju je pre smrti otpevao pokojni pevač i frontmen grupe, Čester Benington, a koja će se naći na novoj verziji albuma “Meteora”.

Kultura

Izvor: jabuka.tv

Petak, 10.02.2023.

16:12

Linkin Park najavio novu pesmu: Najavljeno reizdanje albuma
Foto: EPA/Steve C Mitchell

Pesma je trebalo prvobitno da se nađe na njihovom popularnom albumu “Meteora” iz 2003. godine, na kom su bile pesme “Numb” i “Somewhere I Belong”.

U izjavi objavljenoj na Tviteru, član benda Šinoda je rekao: "Pronalaženje pesme “Lost” je bilo poput pronalaženja omiljene fotografije za koju ste zaboravili da ste je snimili, kao da je čekala pravi trenutak da se otkrije."

Novo izdanje “Meteora” povodom 20. godišnjice Linkin Parka biće objavljeno 7. aprila. Nakon Beningtonove smrti, bend je otišao na pauzu, a poslednji put su zajedno nastupili na koncertu “Linkin Park and Friends: Celebrate Life in Honor of Chester Bennington” u oktobru 2017.

Pre objave nove pesme, Šinoda je objasnio fanovina da ne bi trebalo da očekuju ​​da će se bend vratiti na scenu ili napraviti nove albume bez Beningtona.

Čester Benington izvršio je samoubistvo 20. jula 2017. u 41. godini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: