Izabrani najbolji muški i ženski rep izvođač svih vremena VIDEO

U čast 50. godišnjice hip hopa objavljena je Bilbordova lista 50 najboljih muških i ženskih rep izvođača svih vremena.

Kultura

Izvor: index.hr

Četvrtak, 09.02.2023.

08:33

Izabrani najbolji muški i ženski rep izvođač svih vremena VIDEO
Foto: Profimedia, BACKGRID

Niki Minaž našla se na 10. mestu liste, čime je zvanično postala jedina žena na listi deset najboljih, a time i najbolji ženski rep izvođač svih vremena.

"Ona je nedvosmisleno utrla put sledećoj generaciji ženskih repera, dok je u isto vreme gradila nasleđe čiji uticaj nije ograničen na hip hop svet", pojasnili su. Kada je reč o reperu broj jedan, na samom vrhu liste našao se Džej-Zi. Bilbord je primetio da se Džej takođe učvrstio kao poslovni čovek.

"Možda postoje drugi reperi koji bi mogli da tvrde da pariraju Džeju za tron, ali jednostavno ne postoji niko ko može da se meri s njegovom celokupnom karijerom - njegovom dugovečnošću i širinom njegovih postignuća", napisali su.

Brojni fanovi ubrzo nakon objave liste izrazili su svoje (ne)zadovoljstvo Bilbordovim izborom na društvenim mrežama.

"Džej-Zi je među 10 najboljih, ali ne i najbolji", "Nadam se da nisu ozbiljni. Lil Simz i Laurin Hil su bolje od Niki i nisu jedine", "Ne treba nam Bilbord da potvrdi ove opšte poznate činjenice. To je kultura", pisali su tviteraši.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

54 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: