Fanovi očajni: Skupljaju donacije za Bijonse

Bijonse je nedavno najavila svoju svetsku turneju, a zbog toga su neki fanovi preduzeli neočekivane poteze odlučivši se na traženje donacija, kako bi kupili karte za njen koncert.

Kultura

Izvor: klix.ba

Nedelja, 05.02.2023.

15:51

Fanovi očajni: Skupljaju donacije za Bijonse
Foto: Profimedia, AFP PHOTO / Kevin WINTER / The Recording Academy via Getty Images"

Svetska muzička zvezda Bijonse nedavno je najavila svoju turneju pod nazivom "Renaissance Tour", a budući da je prošlo mnogo vremena otkako je ova pevačica nastupala uživo, mnogi su fanovi odlučili da skupljaju novac putem donacija na Internetu.

Stranica Ticketmaster je ove nedelje objavila izjavu tvrdeći da je u nekim gradovima pretprodaja ulaznica za turneju "Renaissance" premašila broj dostupnih ulaznica za više od 800 odsto.

"Ovo je jedino životno iskustvo koje mi je stalo da doživim pre nego što umrem. Dobiću karte za prvi red u svakom slučaju, ali ovako je sigurnije nego da prodajem svoj bubreg na crnom tržištu", izjavio je Džamal Anderson, koji je već prikupio 265 dolara od svojih 300 dolara na stranici GoFundMe.

Zbog njene turneje, na Internetu su se oglasili njeni fanovi koji traže novac kako bi sebi priuštili odlazak na koncert. Neki fanovi su otišli korak dalje pa su odlučili da uračunaju i cenu troškova koja će im biti potrebna za odlazak na koncert.

Jedna od njih je Ešli Hilair koja prikuplja priloge i traži 2.000 dolara, ali je do subote prikupila samo 60 dolara donacija. U svojoj onlajn molbi, ona tvrdi da će sredstva otići na ulaznice, putne troškove i odeću dostojnu koncerta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: