Pevač na udaru kritika zbog "vrućeg" spota: "Ovo deca ne smeju da gledaju"

I nakon četiri dana objaviljivanja spota za pesmu "I am not here to make friends" Sema Smita, ne spušta se ton glasnih kritičara koji smatraju da je video previše seksualan da bi bio slobodno dostupan za sva godišta na platformi Jutjub.

Kultura

Izvor: S.D.

Sreda, 01.02.2023.

10:02

Pevač na udaru kritika zbog
Foto: Profimedia

Kritičari smatraju da dostupnost gledanja spota mora da se ograniči na korisnike preko 18 godina zbog svoje "neprikladne prirode".

Ovo je drugi singl sa Smitovog novog albuma "Gloria", nakon mega popularnog hita "Unholy".

Spot, koji je režirala Tanu Muinjo, prikazuje Sema sa plesačima i plesačicama u sugestivnim autfitima, poput kombinezona koji pokriva sve osim zadnjice.
Foto: Profimedia
Naredni kadrovi prikazuju muškarce u kožnom donjem vešu kako se uvijaju na krevetu i na podijumu za ples, a sam pevač je izmenio nekoliko dekadentnih haljina, korseta i štikli za 4 minuta spota.

Ono što je kritičarima posebno upalo u oko je što Sem nosi ukrasne flastere za bradavice, a pevač je na kritike odgovorio fotografijom na svom Instagram profilu.

Sem, koji se izjasnio kao nebinarna osoba, na slici nosi crne flastere za bradavice u obliku srca, poslavši jasnu poruku ljubavi hejterima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

73 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: