Brajan Mej tvrdi: "Najlepši komad na gitari ikada snimljen" VIDEO

Brajan Mej iz grupe Queen objavio je novi video ove nedelje o pesmi Džefa Beka za koju misli da ima "najlepši deo gitarske muzike ikada snimljen".

Kultura

Izvor: Headliner

Nedelja, 15.01.2023.

14:12

Brajan Mej tvrdi:
Foto: Profimedia

Bek je preminuo u 78. godini u utorak (10. januara) nakon što je dobio bakterijski meningitis.

Govoreći o pesmi “Where Were You” sa Bekovog albuma “Guitar Shop”, Mej je rekao:

"Ako želiš da čuješ njegovu dubinu emocija i zvuka i fraze i način na koji je mogao da dodirne tvoju dušu, slušaj "Where Were You" sa albuma "Guitar Shop". Samo proguglajte "Where Were You" i sedite i slušajte je četiri minuta. To je neverovatno", rekao je Mej i dodao:

"To je verovatno najlepši komad gitarske muzike ikada snimljen, verovatno uz “Little Wing” Džimija Hendriksa. Tako osetljiv, tako lep…", rekao je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

51 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

15 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: