Posle Šakirine, nova osvetnička pesma postala hit: Majli Sajrus proziva bivšeg muža VIDEO

Čini se da je nakon Šakirine pesme u kojoj proziva svog bivšeg partnera Žerara Pikea i Majli Sajrus odlučila u svojoj novoj pesmi "Flowers" da uputi poruku bivšem suprugu Lijamu Hemsvortu.

Izvor: klix.ba
Podeli
Foto: Profimedia, Columbia Records/YouTube
Foto: Profimedia, Columbia Records/YouTube

Pesma "Flowers" objavljena je na Lijamov rođendan, a čini se da tekst uključuje reference na kuću bivšeg para u Malibuu koja gori u požarima u Kaliforniji - kao i na razne neugodne trenutke para na crvenom tepihu.

Na samom početku, Majli peva da su "sagradili dom i gledali kako gori", čime verovatno aludira na kuću vrednu 2,5 miliona dolara u kojoj je živela sa Lijamom i koja je izgorela u požarima 2018. godine.

Ona takođe spominje iznenadni čin australijskog glumca kada je podnio zahtev za razvod: "Nisam htela da te ostavim / Nisam želela da lažem / Počela sam da plačem."

U to vreme se verovalo da Majli želi da radi na njihovoj vezi i bila je šokirana time što je Lijam iznenada podneo zahtev za razvod 2019. godine.

Refren je takođe referenca na pesmu "When I Was Your Man" koju peva Bruno Mars, a koju je Lijam posvetio Majli.

Originalna pesma uključuje stihove: "Trebalo je da ti kupim cveće i držim te za ruku / Trebalo je da ti dam sve svoje sate kada sam imao priliku / Vodim te na svaku zabavu jer sve što si htela jeste da plešeš".

Majli u odnosu na to peva: "Ja mogu da vodim sebe na ples / I mogu da se držim za ruku / Da, mogu da volim sebe bolje od tebe".

"Mogu sebe da vodim na ples" se verovatno odnosi na trenutak na crvenom tepihu kada je Lijamu bilo vidno neprijatno zbog Majlinog tverkovanja.

Par se venčao u decembru 2018. godine, a njihov razvod je okončan u januaru 2020. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 8 idi na stranu