"Svet pokreće ške" kaže beogradski reper Bvana VIDEO

Beogradski reper Nikola Ćosić poznatiji kao Bvana objavio je novi spot za pesmu "Svet pokreće ške" sa albuma "Zelena glava i magični kamičak" koji predstavlja klasični hip hop zvuk devedesetih sa aktuelnim tekstovima koji oslikavaju svet u kome živimo.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 30.09.2022.

13:10

Foto: Miskolci Renato

Spot potpisuje Renato Miskolci sa kojim Bvana već ima uspešnu dugogodišnju saradnju. U ovom spotu se pojavljuju gumci Nenad Heraković i Đurđina Radić.

Muzička tema, truba kao iz njujorških jazz klubova i dobar gruv su svakako nešto što ćete odmah primetiti na ovoj pesmi, a doprinos srpskih glumaca u ovom spotu budi želju da spot pogledate iznova i iznova. Srpski glumac Nenad Heraković kojeg publika pamti po seriji "Montevideo Bog te video" i televizijska, pozorišna, filmska glumica i pevačica Đurđina Radić svojim glumačkim umećem ulepšali su ovaj video rad.

"Zahvalan sam na prilici da radim sa glumačkim veličinama kao što su Nenad Heraković i Đurđina Radić kao i sa talentovanim Renatom Miskolcijem kao i sa celom code produkcijom. Takođe želeo bi da se zahvalim svim dragim prijateljima koji su na ovaj ili onaj način doprineli stvaranju ovog videa. Pesma odudara od mog standardnog fazona i mislim da će ljudima biti zanimljivo da čuju i vide nešto drugačije od mene." izjavio je Bvana povodo novog spota.

Bvana je do svog uspeha došao velikim radom i za sebe kaže "radim iz ljubavi i dolazi mi sve nekako prirodno" pa je i ovog leta bio veoma aktivan.

Nakon uspešnog koncerta na Zapa Barci sledi veliki broj klupskih nastupa po Srbiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: