Hauser najavljuje svoju prvu solo turneju "Buntovnik sa violončelom"

"Loš dečko" među instrumentalistima i jedan od članova dvojca 2 Cellos, poznat kao Hauser, najavljuje svoju dugo očekivanu, prvu svetsku solo turneju – "Rebel with a Cello", na kojoj će 24. oktobra sledeće godine nastupiti u beogradskoj Štark areni.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 26.09.2022.

12:27

Hauser najavljuje svoju prvu solo turneju
Foto: Hauser Tour Promo

Vođen uspehom poslednje, i u rekordnom roku rasprodate, turneje 2 Cellos, ovaj vizuelni umetnik i superzvezda violončelista donosi nam vrhunski muzički šou praćen njemu svojstvenim scenskim efektima, koje savršeno uklapa sa svojim romantičnim zvukom i stilom sviranja.

Virtuoz, čiji se stil izvođenja opisuje kao eklektičan, na jedinstven način prkosi pravilima ustaljenog muzičkog izraza, pokoravajući svet i stvarajući armiju fanova jedinstvenim uparivanjem violončela sa kontrastnim žanrovima. Njegovo kultno izvođenje numere „Smooth Criminal“ Majkla Džeksona napravilo je od njega internet-senzaciju i još važnije, svrstalo ga je u sam vrh, među najtalentovanije svetske instrumentaliste dvadeset prvog veka.
Foto: Hauser Tour Promo
HAUSER obećava pravu senzaciju i neponovljivo iskustvo na svojoj prvoj solo turneji. U svoj nastup uključuje sve što su njegovi fanovi upoznali i zavoleli kroz njegove vizuelne koncepte i medijske prezentacije, poput veoma popularne „Beach Party“ i „Alone Together“, ali i novi nivo transformacije ritmičnog retro zvuka u moderne plesne numere sa njegovog novog solo albuma koji je dostupan širom sveta, „The Player”.

Uspeh Hausera doseže dalje od njegovih miliona pratilaca na YouTubeu, Facebooku i Instagramu, sa posvećenom međunarodnom bazom obožavatelja koja nastavlja da raste. Sa milijardama audio-strimova i video-pregleda na društvenim mrežama, hrvatski violončelista je fenomen koji povezuje virtuoznost sa čistom strašću. Za Hauserove fanove, možda je to jednostavno njegova sposobnost da ujedini generacije ljubitelja muzike.

Za ovaj koncert u organizaciji Charm Musica i Skymusica, ulaznice će biti dostupne putem besplatne E_FINITY aplikacije, preko sajta eFinity.rs i na blagajni Štark arene od petka 30. septembra. Svim registrovanim korisnicima aplikacije i sajta eFinity biće ponuđeno da prvi izaberu svoja mesta već od srede 28. septembra, dok će Meet & Greet i VIP ulaznice biti dostupne dva dana kasnije, od 30 septembra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: