Izabran najbolji metal bubnjar 2022. godine

Džej Vajnberg, bubnjar grupe Slipknot, proglašen je za najboljeg metal bubnjara u 2022. godini po izboru čitalaca časopisa Modern dramer (Modern Drummer Magazine).

Kultura

Izvor: Headliner

Nedelja, 04.09.2022.

20:15

Izabran najbolji metal bubnjar 2022. godine
Foto: Profimedia/Matthew Simmons

On je zahvalnost svima objavio na društvenim mrežama:

"Zaista je čast biti proglašen za metal bubnjara godine u anketi čitalaca časopisa Modern Drummer Magazine za 2022. Jasno se sećam da sam kao tinejdžer kupio svoj prvi primerak časopisa Modern Drummer Magazine u mojoj lokalnoj prodavnici bubnjeva. Nadrealno je primiti ovo priznanje.

Puno hvala Modern Drummeru, celoj MD zajednici i svima koji su glasali. Vaša podrška mi znači ceo svet.

Tomas, Brajan, Eloj i Met: vi momci znate koliko mi vaša muzika znači. Hvala vam svima na beskrajnoj inspiraciji koju ste dali svetskoj bubnjarskoj zajednici i na svemu što činite da pogurate instrument napred.

Hvala mojoj supruzi Kloe, našem psu Papaji, mojim roditeljima i braći i sestrama, i mojim kolegama iz benda u Slipknotu na ljubavi i ohrabrenju. Dugujem vam svima zahvalnost koju nikada ne mogu da vratim.

Svima koji su bili na mojoj strani svih ovih godina, hvala vam puno. Iskreno to cenim".

Džej i Slipknot su pre oko mesec dana objavili "Yen" i spot pre desetak dana, potpuno novi singl sa dugo očekivanog novog albuma benda, "The End, So Far", koji će biti objavljen 30. septembra na Roadrunneru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: