Fanovi besni: Adel pravi koncerte samo za bogate – karta više od 40.000 dolara

Ulaznice za prvi nastup britanske pevačice Adel u Las Vegasu prodaju se za više od 40.000 dolara na određenim veb-stranicama, dok se za druge koncerte mogu pronaći za 20.000 dolara.

Izvor: klix.ba
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

U ponedeljak je pevačica objavila nove datume za seriju koncerata u Las Vegasu, nakon što je prethodno bila prisiljena da odloži svoje nastupe samo 24 sata pre premijere u januaru ove godine.

Uz 24 pomerena nastupa, najavljeno je još osam novih, a ukupno će ih biti 32. Nastupi će trajati od 18. novembra 2022. do 25. marta 2023. godine.

Prema izjavi Tiketmastera, kompanije za prodaju i distribuciju ulaznica, sve postojeće ulaznice su važeće za novi datum. Nadalje, manji broj dodatnih ulaznica biće dostupan za sve 32 izvedbe.

Međutim, pristup svakoj pretprodaji biće ograničen, prema izjavi Tiketmastera, s prioritetom koji će imati obožavatelji koji su kupili ulaznice za prethodne nastupe.

Ubrzo nakon izjave, objavljeno je i da ulaznice za veče premijere koštaju između 600 dolara i 41.000 dolara na veb-stranici Stubhub.

U ponedeljak je Blumberg izvestio da su od 17.30 sati po njujorškom vremenu bile dostupne dve ulaznice po ceni od 41.280 dolara za Adelin nastup 18. novembra. Prema veb-stranici, oba vlasnika ulaznica sedela bi zajedno.

Prema izveštaju publikacije, ulaznice u najmanje šest drugih cenovnih kategorija prodavale su se za 20.000 dolara ili više.

Dve ulaznice za nastup na Božić prodate su za više od 23.000 dolara na veb-stranici za preprodaju Gametime.

U izjavi za Blumberg, izvršni direktor Gametimea Metju Rados pripisao je visoke cene u pretprodaji sa odloženim nastupima i činjenicom da Adel "nema mnogo nastupa uživo".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 13 idi na stranu