Rundek i Ekipa se vraćaju u Botaničku baštu

Darko Rundek i Ekipa održaće koncert u beogradskoj Botaničkoj bašti. Oni će se na taj način vratiti tamo gde su, prošle godine u isto vreme, zabeležili trostruki trijumf, kada su, dan za danom, održali koncerte u sklopu promocije još uvek aktuelnog izdanja "Brisani prostor".

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 05.07.2022.

13:25

Rundek i Ekipa se vraćaju u Botaničku baštu
Foto: Nemanja Ðorðeviæ

Tom prilikom je u centru pažnje bio pomenuti album, koji je gotovo kompletan odsviran uživo, a počastio je fanove i najvećim hitovima, što iz perioda Haustora, što iz samostalne karijere.

Nema sumnje da će dobro poznate pesme u smiraj avgusta odjekivati i Botaničkom baštom.

Darko Rundek je jedan od najvećih aktivista za zaštitu životne sredine, pa ne čudi što nastupi u Botaničkoj bašti za njega imaju poseban značaj.

"To je prirodan, najbolji ambijent", ističe Rundek i dodaje: "Naša želja je da ti koncerti budu tradicionalni. I ove godine ćemo imati brendirane trajne plastične čaše koje će biti deljene svakom posetiocu na ulazu. Oni će moći da ih ponesu kući, kao uspomenu na koncert."

Cena ulaznice za koncert Rundeka i Ekipe 25. avgusta u Botaničkoj bašti iznosi 2.000 dinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: