Eyesburn naglo prekinuo nastup, Kojot sišao sa bine: "Ne mogu više, riknuću, ne trebaju mi pare"

Nemanja Kojić Kojot iznenada je sišao sa scene, posle samo jedne odsvirane pesme na festivalu Start u Rumi gde je njegov benda Eyesburn bi headlajner večeri, i poručio publici da "ne može više i da mu ne trebaju pare".

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 20.06.2022.

10:17

Eyesburn naglo prekinuo nastup, Kojot sišao sa bine:
Foto: Zamrznuti tonovi/Shutterstock

"Vratiće vam novac, ja ovo ne mogu, ja ću da riknem, ne mogu da podnesem ovo, ne mogu da podnesem ljude oko sebe. Novac će da vam bude vraćen, ja ću da platim odštetu", rekao je Nemanja i dodao da će to uraditi "makar ga koštalo svega", prenosi Headliner.

Svirka je prekinuta, a komentar okupljenih bio je da nije reč o novcu, već o poštovanju prema publici.

Nikola Sarić Sajko, jedan od organizatora festivala, izašao je na binu i izvinio se publici:

"Izvinite, desio se problem, pokušali smo sve, ne vredi. Sutra će vam biti nadoknađeno."

Pre Eyesburna, koji je po programu trebalo da zatvori veče i svira od 23 do 00:15 sati, nastupili su Atheist Rap, Samostalne referenti, Stray Dogg i Friki.

Ovo je prvo izdanje Start festivala u Rumi. Festival je počeo u petak, a završava se večeras nastupima Freddy Krugera, (ne)normalnih, Blaže, Saleta i Sedlara i, na kraju, Leta 3.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

53 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: