"Metalika naš drug" – srpska zastava na koncertu oduševila fanove FOTO

Grupa Metalika održala je koncerte u svom rodnom gradu San Francisku u "Čejs centru" 17. i 19. decembra, a celokupan događaj nosio je naziv "Metallica 40th Anniversary Live".

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 20.12.2021.

15:22

Foto: EPA-EFE/Mads Claus Rasmussen

Neki srećnici su mogli da prate nastup uživo, dok su ostali imali priliku da gledaju svirku preko besplatnog strima koji se realizovao preko servisa Amazon.

Ono što će sigurno oduševiti fanove iz Srbije jeste da se tokom ovog nastupa mogla videti i srpska zastava, i to na ekranu iznad scene. "Metallica naš drug!", napisala je naša najbolja rok novinarka Jadranka Janković i postavila fotografiju nastalu u San Francisku.

Inače, za proslavu tridesetogodišnjice od objavljivanja svog čuvenog izdanja poznatog kao "The Black Album", legendarni rok sastav Metalika je obradovao svoje brojne obožavaoce širom sveta kompilacijom "The Metallica Blacklist", na kojoj se nalaze saradnje sa više od 50 muzičara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

106 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: