Maneskin objavio novu pesmu: "Žestoko i sirovo" VIDEO

Italijanski bend Maneskin, koji je ove godine pobedio na Evrosongu, objavio je novu pesmu pod nazivom "Mamma mia".

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 11.10.2021.

11:08

Maneskin objavio novu pesmu:
Foto: Profimedia

Snimljena je uživo – kako bi zvučala žestoko i sirovo, a za samo nekoliko dana na Jutjubu imala je dva miliona pregleda i 126 hiljada lajkova.

Maneskin dolazi u Beograd – koncert u februaru ili martu

Tekst ima ironičnu notu, pa se bend na taj način osvrnuo i na predrasude nakon Evrosonga, kada javnost nije baš shvatala njihove postupke. Bend je "Mamma mia" već izveo uživo u Berlinu i to je prva pesma koju su napisali nakon Evrosonga.

Podsetimo, članovi benda Maneskin nedavno su pozirali potpuno goli, a mnogi veruju da će se upravo jedna od tih fotografija naći na naslovnici njihovog novog albuma.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

17 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: