Posle šest godina - novi album pevačice Adel

Britanska pevačica Adel najavila je dugo očekivani studijski album, prvi nakon šest godina pauze.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 05.10.2021.

17:56

Posle šest godina - novi album pevačice Adel
Foto: Profimedia

Višestruka dobitnica nagrada Gremi objavila je na svojim društvenim mrežama kratak tizer za predstojeću numeru "Easy On Me", koja će zvanično biti objavljena 15. oktobra ove godine.

Glasine o tome da uskoro objavljuje album prvo je započeo kanadski di-džej koji je krajem septembra najavio da Adel priprema novi singl. Tokom prošle nedelje širom sveta su počeli da se pojavljuju bilbordi sa brojem "30", koji zapravo označavaju naziv njenog novog studijskog albuma.

Adel je poznata kao pevačica koja albume naziva po broju godina. Tako se njen debi album zvao "19", njen drugi album "21", njen treći i poslednji album "25", ali broj 30 još uvek nije potvrđen kao zvaničan naziv njenog četvrtog albuma.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: