Dikinson otkrio da nisu svi članovi benda bili srećni zbog novog albuma

Brus Dikinson otkrio je da bubnjar grupe Ajron mejden (Iron Maiden) Niko Megrejn uošte nije bio srećan na snimanju novog albuma legendarnog metal benda.

Izvor: Headliner
Podeli
EPA/STRINGER
EPA/STRINGER

Tokom gostovanja u potkastu "The Eddie Trunk", pevač grupe Ajron mejden govorio je o poslednjem albumu benda "Senjutsu", procesu snimanja i još mnogo toga.

Na pitanje zašto je bend snimio album, pa na kraju čekao s njim dve godine, Brus je odgovorio:

Iron Maiden: "Hvala Novaku Đokoviću"

"O da, krenuli smo sa turnejom Legacy of the Beast, a onda smo imali pauzu od nekoliko meseci, verovatno šest-sedam, možda osam meseci pre nego što smo krenuli u američki deo turneje. A onda smo završili u Južnoj Americi, pa smo bili na turneji od avgusta, pa sve do kraja oktobra. U pauzi smo rekli - Pa, šta ćemo da radimo? Ejdrijan Smit mogao bi da ide na pecanje, Dejv Mari mogao bi da leži na plaži pored svoje kuće na Havajima…", ispričao je Dikinson i nastavio:
"A zašto ne bismo uzeli dva ili tri meseca, da iskoristimo malo energije sa sviranja uživo, pa da napravimo album? Zašto da ne? I tako smo došli do toga", rekao je i otkrio da neki članovi benda nisu baš bili najsrećniji zbog toga.

"Niko se pojavio i bio je sav mrzovoljan: Oh, ne znam zašto ovo radimo, bio sam srećan na Floridi… A mi smo mu rekli "Pa, činilo se kao dobra ideja. Ne moraš da budeš sve vreme ovde, možeš da se vratiš na Floridu."

"Neverovatno je da smo to uradili, jer da to nismo uradili tada, onda smo posle toga otišli na turneju, a onda smo se vratili, a onda je bio Božić, i onda, otprilike tri meseca kasnije, kao da je došao kraj sveta. Prvobitni plan je bio da album objavilo krajem leta – nismo znali da će biti lokdauna, mislili smo da ćemo biti na turneji. Očigledno, to se nije dogodilo, a onda smo opet odložilim nadajući se prestanku pandemije. a onda nam je bilo dosta svega i rekli smo – hajde da objavimo album", rekao je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 13 idi na stranu