Stiže remiks

Pop zvezda Ledi Gaga konačno je najavila da će objaviti remiks dugoočekivanog šestog studijskog albuma "Chromatica".

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 31.08.2021.

10:42

Stiže remiks
Foto: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Nakon nekoliko meseci spekulacija o tome da li će album zaista biti objavljen, pevačica je na svojim društvenim mrežama objavila kaver albuma navodeći da će biti dostupan ovog petka, tačnije, trećeg septembra.

Album je urađen u produkciji BloodPopa, njenog dugogodišnjeg prijatelja i saradnika sa kojim je radila i na inicijalnoj verziji albuma. Remiks pesme urađene su sa umetnicima poput Arka, Čarli XCX, Rina Savajame i drugih.

Originalna verzija albuma objavljena je u maju 2020. godine, nakon nekoliko meseci odlaganja zbog pandemije koronavirusa.

Kao najveći hit sa albuma istakla se pesma "Rain on me", duet sa pevačicom Arijanom Grande, koja je i dobila Gremi nagradu početkom ove godine za najbolju pop vokalnu numeru.

Izašao trejler za "House of Gucci" - Džared Leto neprepoznatljiv; "Svet nije spreman za ovo"

Ledi Gaga trenutno je u žiži javnosti zbog uloge u filmu "House of Gucci" u kom tumači patriciju Guči. Mnogi komentarišu kako se pevačici smeši još jedan Oskar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: