Pank borci i pop princeza udruženi: "Hladno pivo" i Sanja Doležal snimili pesmu VIDEO

Nova pesma koju je grupa "Hladno pivo" snimila sa Sanjom Doležal iz "Novih fosila" naizgled zvuči kao pozitivna poruka, ali tekst pesme je zapravo ironičan na račun stalnog pritiska da se bude pozitivan.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 07.06.2021.

11:04

Pank borci i pop princeza udruženi:
Foto: Printscreen/TV Prva

"Ideja je bila da nakon ove duge sive zone nesviranja izađemo sa nekom vedrom kompozicijom, a Sanja nam je bila sinonim za neka lepša vremena. Kada sam je pozvao da gostuje, vrisnula je od sreće i tako je nastala pesma koja govori kako porebroditi radnu nedelju", kaže za Televiziju Prva Mile Kekin iz grupe "Hladno pivo".

Sanja kaže da se iznenadila, ali je bila oduševljena idejom.

"Mile je bio pristojan i fin, ali čim je rekao - je l' bi... rekla sam - može i pre nego što sam čula. Pratim Hladno pivo od samih početaka, volim njihove tekstove. Vrlo često su cinični, ironični, označavaju sivu svakodnevnicu, ali nisu pesimisti i poručuju - idemo dalje", kaže Sanja Doležal.

"Snimili smo super spot, prštalo je sve od veselja", dodaje ona.

Opširnije u video-prilogu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: