Mik Džeger i Dejv Grol imaju singl: Poslušajte postpandemijsku himnu

Slavni muzičari Mik Džeger i Dejv Grol udružili su snage i napravili postpandemijsku himnu, iznenađujući singl koji se odnosi na mnoge simbole i kontroverze na koje smo nailazili tokom krize u pandemiji kovida, uključujući zaključavanje, maske, aplikacije Tiktok i Zum, gojenje tokom karantina i protivnike vakcinacije.

Kultura

Izvor: Tanjug

Sreda, 14.04.2021.

08:48

Mik Džeger i Dejv Grol imaju singl: Poslušajte postpandemijsku himnu
Foto: Profimedia

Pesma se zove "Eazy Sleazy" i objavljena je u utorak na društvenoj platformi Jutjub, preneo je Njujork post.

"Želeo sam da podelim ovu pesmu, koju sam napisao povodom izlaska iz lokdauna, sa mnogo željenim optimizmom. Dejve, hvala ti što si uskočio za bubnjeve, bas i gitaru, bila je zabava raditi sa tobom na ovom projektu. Nadam se da će svi uživati u pesmi Eazy Sleazy", poručio je slavni frontmen Rolingstonsa Mik Džeger (77).

Dejvid Grol (52) je američki rok muzičar, pevač i tekstopisac, a karijeru je počeo osamdesetih godina, prva poznata grupa mu je bila Skrim, a kasnije je bio bubnjar u Nirvani. Posle samoubistva frontmena Nirvane Kurta Kobejna osnovao je Fu Fajterse, a radio je sa mnogim poznatim muzičarima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: