Nećete verovati ko je na prvom mestu Bilbordove liste VIDEO

Bivša Diznijeva zvezda Olivija Rodrigo dospela je broj 1 na Bilbordove liste "Hot 100" nakon što se njen debi singl "Driver’s License" transformisao u srceparajuću himnu na Tiktoku i privukao pažnju Tejlor Svift.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 20.01.2021.

09:33

Nećete verovati ko je na prvom mestu Bilbordove liste VIDEO
Foto: Profimedia

Rodrigo (17) inspirisala je bezbroj video-zapisa u aplikaciji svojim prvim izdanjem, dok su korisnici pevali, parodirali i čak kreirali sopstvene izdvojene verzije ove numere.

Pesma je prikupila 76,1 milion pregleda i prodala 38.000 preuzimanja u nedelji nakon objavljivanja 8. januara, prema navodima Bilborda. Spotifaj je objavio da je tri dana nakon objavljivanja "Driver’s License" pogodila najviše pregleda u jednom danu za pesmu koja nije prazničnoog karaktera.

Sutradan je oborio sopstveni rekord. Pesma govori o mladoj devojci koja konačno dobija vozačku dozvolu i vozi se plačući, prisećajući se izgubljene ljubavi.

Rodrigovi tekstovi istražuju njenu nesigurnost i način na koji je i dalje progoni bivša ljubav.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: