The Frajle imaju onlajn koncert na Božić

Ženski muzički kvartet "The Frajle" iz Novog Sada, održaće online svirku na Božić, u četvrtak, 7. januara u 20 časova, na platformi Legato.

Kultura

Izvor: Tanjug

Subota, 02.01.2021.

14:47

The Frajle imaju onlajn koncert na Božić
Foto: Depositphotos/liudmilachernetska@gmail.com

Četiri dame iz Vojvodine - četiri vokala i dve akustične gitare čine ovaj popularan bend - Marija Mirković, Nataša Mihajlović i rođene sestre Jelena i Nevena Buča.

"Družimo se, pevamo, slavimo, i to sve od kuće, i zato, gde god da se nalazite, možemo biti zajedno", poručuju one.

Navode da će svakako pevati hitove "Ić liebe dić", "Menjam dane", "Štiklice" i još mnogo drugih pesama, a na repertoaru će biti i numera koje će premijerno izvesti.

Akustični koncert pored jelke - to je ukratko opis koncerta Frajli na Božić.

Kako je sada ceo svet pozornica, zbog razlike u vremenskim zonama, snimak koncerta će biti dostupan 24 sata, tako da će sam nastup moći da se gleda i odloženo.

Nastupi kojima osvajaju publiku od 2009. godine, njihova su posebnost koja ih izdvaja od ostalih izvođača na muzičkoj sceni i njima su privukle publiku različitih muzičkih usmerenja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: