Tejlor Svift je preko noći poremetila sve muzičke top-liste VIDEO

Pevačica Tejlor Svift je ove godine već izbacila jedan album, ali kako nije mogla da prestane da piše, publici predstavlja još jedno izdanje.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 15.12.2020.

14:11

Tejlor Svift je preko noći poremetila sve muzičke top-liste VIDEO
Foto: Getty Images, Mark Metcalfe / Stringer

Sa istim saradnicima, ali i s nekim novim, napravila je nastavak albuma "Folklore". Time još jednim izdanjem konkuriše za mesto među najboljima u ovoj godini, tik pred njen istek. Najavila ga je juče na svom nalogu na Instagramu, tek nekoliko sati pred objavu.

Sada je tu i već okupira zvučnike i slušalice širom sveta. Deveti studijski album "Evermore" donosi 15 novih pesama koje je autorka nazvala sestrinskim izdanjem njenog albuma "Folklore" koji je, takođe iznenadno, predstavila u julu ove godine.

Na deluks fizičkom izdanju naći će se i dve bonus numere. "Evermore" zvukom se bez sumnje naslanja na prethodno izdanje, a i uspešna ekipa koja je radila na albumu ostaje nepromenjena - Džek Antonov, Eron Desner iz sastava "The National", kao i Džo Alvin, navodi "Mjuz njuz".

Kolege se pridružuju Tejlorovoj u tri saradnje – "HAIM" u "No body, no crime", "The National" u "Coney island" i Bon Iver u naslovnoj numeri "Evermore". U ponoć je zajedno sa albumom izašao i spot za njegovu prvu numeru – "Willow".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: