Hit "Ja ratujem sam" u novom ruhu: Aca Seltik i drugari pomažu deci bez roditeljskog staranja VIDEO

Nedavno osnovana grupa Big four čiji pevač je Aleksandar Petrović, poznatiji kao Aca Seltik obradila je hit Riblje čorbe "Ja ratujem sam".

Kultura

Izvor: B92

Subota, 05.12.2020.

13:14

Hit
Foto: Printskrin/Prva TV

Nas četvorica se znamo 1.000 godina, em' je ta pesma je ključna što se tiče jugoslovenskog roka. Nekako sve je išlo ka tome da ako ikada budemo nešto svirali, da ćemo tu pesmu da uradimo. Čak sam rekao Bori Čorbi: 'Ako ikada budete pravili neki tribjut album, molim te ostavi mi "Ja ratujem sam", to pevam ja i niko drugi'. I na kraju Željko nas je okupio oko te ideje da uradimo nešto društveno korisno i lepo, a to je humanitarna priča ovoga da pomognemo deci bez roditeljskog staranja. Da onima koji svakodnevno ratuju sami pomognemo nekim prihodom koji će ići njima.
Ovo je sad projekat, nećemo mi biti bend koji će stalno svirati", objasnio je Seltik na TV Prva.

U celu avanturu oko obrade pesme nisu hteli da idu sami bez konsultacije sa bendom "Riblja čorba" kome su ideju predstavili još 2018. godine.

"Nisam video bolji način da Miši iskažemo neko poštovanje", dodao je pevač Orthodoks Celts-a.

Inače, njegov bend je uspeo da u saradnji sa jednom kraft pivarom izbaci Orthodoks Celts pivo, a Aca se pohvalio time i da je uspeo da ispuni svoju životnu želju i da "Ortodoksi" izdaju lajv album koga će biti i na vinilu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: