"Jer ti si taj" - pesma koja će vam izmamiti osmeh na lice

Kvalitetna muzika je najbolji recept za dobro raspoloženje, a gosti emisije "150minuta" na TV Prva sigurno će vam izmamiti osmeh na lice i probuditi vašu pozitivnu energiju. "Jer ti si taj" je naziv njihovog novog singla, benda Sanya D Rio, Sanja i Muki Dumonjić – muzički bračni par.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 17.11.2020.

14:53

Foto: Printskrin TV Prva

"To je jedna pesma možemo da kažemo autobiografska", rekao je Muki Dumonjić koji je dodao da je ovo jedna od retkih pesama kod koje su hteli da bude takva da ljubav prikaže na jedan drugi način i "da postavimo taj jedan vedar duh".

"Uživavamo u svom svetu i u našoj porodici", dodao je Muki Dumojić.

Na pitanje kako funkcioniše ljubav i posao Sanya odgovara:

"To je kod nas neraskidiva stvar i mi smo zaista 24 sata zajedno i kao na bini akd je pored mene ja se osećam najjača na svetu, a tako i kod kuće da nema njega ja ne bih bila to što jesam".

Rekla je i da se trude da unesu nešto novo u njihov rad i da je prirodno da se menjaju.

"Ostajemo dosledni tom nekom popu", zaključili su.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: