Boris Novković: "Povratak korenima" VIDEO

Nove pesme dokaz su da trenutna situacija odlično utiče na njegovu kreativnost, posle pesme "Moj grad bez ljudi", "Dinamitom" nastavlja svojoj publici da otkriva šta ih očekuje na novom albumu.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 12.11.2020.

10:44

Boris Novković:
Foto: Printskrin TV Prva

Romantika, strast i rokenrol - reči su kojima može da se opiše Boris Novković. On se u "Jutro" TV Prva uključio iz Zagreba, a o svom novom albumu kaže:

"To je povratak korenima, nekom mom starom zvuku, to je neka nostalgija koja možda malo fali. Ovu pesmu sam mogao da odvedem u dva pravca - neki skroz moderan, nešto što će biti u duhu današnjeg vremena ili da napravim onako retro rokerski, kako bi zvučalo u osamdesetima. Tako da smo se odlučili za ovaj retro pristup i nadam se da se to ljudima sviđa i da ih je podsetilo na neka stara vremena", rekao je Novković.

On je na pitanje koliko je teško stvarati u ovim potpuno izmenjim okolnostima za sve nas, rekao da je tajna u tome da se usklade mozak i srce. Kaže i da mozak mora malo više da se kontroliše, a srce "pusti malo više".
Na pitanje da li dozvoljava sebi da planira, odgovara:

"Ništa ne planiram dugoročno, pogotovo ne u ovakvim vremenima. Trudim se da budem posmatrač iz drugog lica svega što se događa. Ako tako posmatraš ne nerviraš se previše. Vidim da ima dosta panike i među mojim kolegama i žao mi je. Jendostavno na silu ne ide ništa, ne možemo na silu nešto praviti nego treba sačekati pravi trenutak. Za to vreme bitno je i sačuvati glavu i ostati dovoljno hladan", rekao je Novković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: