"Kralj" se vraća? Kendrik Lamar potpisao ekskluzivni ugovor

Dugom čekanju na četvrti album Kendrika Lamara mogao bi uskoro da dođe kraj, jer je potpisao ekskluzivni ugovor sa izdavačkom kućom Universal Music.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 29.10.2020.

17:20

Foto: Getty Images/Santiago Bluguermann

Poslednji studijski album američkog repera bio je DAMN, koji je pokupio mnoge pozitivne kritike. Od tada su prošle tri godine, a Kendrik Lamar je u međuvremenu radio i na većem delu muzike za film Black Panther.

Međutim, mnogi njegovi fanovi uzbuđeni su zbog činjenice da ćemo sada možda videti novo ostvarenje "Kralja", odnosno "Kinga Kunte", što je samo jedan od mnogih Lamarovih nadimaka.

"Kendrick Lamar nije samo jedan od najvećih tekstopisaca koji su ikada živeli, već je učinio više od bilo kog umetnika da promoviše prekopotrebne promene u našem društvu", rekao je predsednik izdavačke kuće Universal Music, Džodi Gerson.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

15 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: