Grupa Zana o 40 godina karijere i životu tokom korone: "Postali smo javno dobro" VIDEO

Jelena i Žika iz grupe Zana proslavili su jubilarnih 40 godina na sceni i trebalo je tim povodom da održe poseban koncert ali je to onemogućio koronavirus.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 28.10.2020.

13:13

Grupa Zana o 40 godina karijere i životu tokom korone:
Foto: Printskrin TV Prva

"Sve velike grupe sa ovih prostora bazirale su svoju karijeru isključivo na pesmama. Nijedan bend koji pomenete se nije držao skandala i nije imao potrebe za tim, odgovara Žika na pitanje šta je recept za dugovečnost.

Prema njegovim rečima, grupa Zana je uspela da uđe u familije i narod i tako postane javno dobro.

Što se tiče prvog zatvaranja zbog koronavirusa Jelena kaže da se njoj ništa spektakularno nije dogodilo, jer je po prirodi introvertna i da voli kuću.

"Promenilo mi se samo to što sam morala da treniram kod kuće", rekla je Jelena, uključivši se u jutarnji program Tv Prva.

Na pitanje šta misli o tome što se govori da podseća na Brusa Vilisa, Žika kaže da po građi ima sličnosti među njima, dok Jelena kaže da njoj takvi komentari o njenom suprugu prijaju.

Sve što su Jelena i Žika rekli na ovu i druge teme pogledajte u video-prilogu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

18 h

Podeli: