Partibrejkersi i Eyesburn za malu Aniku

Partibrejkersi, Eyesburn, S.A.R.S., Kanda Kodža i Nebojša samo su neki od bendova koji će od utorka do četvrtka nastupiti u Bašti rok kluba Fest u Zemunu, na tri humanitarna koncerta za lečenje devojčice Anike, saopštili su danas organizatori.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 26.10.2020.

09:18

Partibrejkersi i Eyesburn za malu Aniku
Foto: Getty Images, Kael Alford / Stringer

Serija humanitarnih koncerata pod nazivom "FEST #ZaAniku" ima za cilj isključivo prikupljanjesredstava za lečenje male Anike Manić.

Utorak, prvog dana od 19 sati rezervisan je za rege pop atrakciju "S.A.R.S." i Kanda Kodža i Nebojša (KKN).

Prve večeri će nastupiti i bend "MaiKA", gde je lider do nedavno bila Ida Prester, a ulaz je te noći 1.200 dinara.

Dan kasnije, u sredu 28. oktobra takođe od 19.00h sviraće sastavi "The BeastBeat" (The Beatles Tribute), "Fužbox" i VIS Limunada", gde je cena 1000 dinara.

Poslednjeg dana u četvrtak, 29.10. za Aniku sviraće rok legende Partibrejkers, rege hard core bend Eyesburn, kao i "Mooncage" sa kartama od 1.200 dinara.

Zoran Kostić Cane i Anton ispred "Partibrejkersa" vraćaju se ponovo na beogradski koncert, jer susret sa prestonicom nisu imali neko vreme, još od festivala Kontakt u martu 2019, kada su se posle pauze i priča o raspadu grupe, vratili u koncertne aktivnosti.

Isto važi i za Eyesburn, na čelu sa Nemanjom Kojićem - Kojotom, jer su se oni nezvanično raspali, da bi na istom festivalu Kontakt 2019 u Hali sportova obnovili rad benda i tako na neki način "vaskrsli".

Sva sredstva od prodaje ulaznica biće uplaćena za lečenje male Anike Manić, koja boluje od retke, progresivne i terminalne bolesti sa kojom se rađa jedna od 10.000 beba, a zove se spinalna muskularna atrofija, ili skraćeno SMA, tip 1.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: