Počela trka za najbolji pop album godine

Ledi Gaga se konačno vratila na scenu i najavila njen dugo očekivani album "Chomatica".

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 26.05.2020.

09:41

Počela trka za najbolji pop album godine
Foto: Gettyimages/Emma McIntyre

U spotu za pesmu "Rain On Me", na kojoj joj gostuje još jedna američka pop zvezda - Arijana Grande, prikazana je futuristička plesna žurka, a video-spot je režirao autor filmske franšize "Spy Kids" Robert Rodrigez, u skladu sa sajberpank anime estetikom, koja će biti karakteristična za album "Chromatica".
Šesti studijski album Ledi Gage prvobitno je trebalo da izađe 10. aprila, ali je njegovo objavljivanje odloženo zbog pandemije virusa kovid 19. Tako će svetlost dana ugledati u petak 29. maja, a pre "Rain on Me", izdanje je najavljeno vodećim singlom "Stupid Love" u februaru, pišu Vijesti.

Osim Arijane Grande, na albumu "Chromatica" koji će sadržati 16 pesama, gostovaće i britanska legenda Elton Džon, i južnokorejska grupa Blackpink.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: