Guns N' Roses snimaju novi album: "Nova muzika benda je veličanstvena"

Prema rečima Susan Holmes McKagan, supruge basiste Duffa McKagana, Guns N ‘Roses nastavljaju da rade na novoj muzici.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 04.05.2020.

16:47

Guns N' Roses snimaju novi album:
Foto: Gettyimages/Kevin Winter

“Reći ću da GNR izuzetno uspešno radi na nekim novim ubitačnim stvarima”, izjavila je manekenka i supruga rock zvezde u podkastu Appetite For Distortion. „I ne mogu mnogo da kažem, ali čula sam delove i prilično genijalno zvuči. Želim da širim dobre vesti, ali ne i detaljne vesti. ”

Suzanini komentari nude konačno neke nove naznake da je nova muzika da bude objavljena. Međutim, kako bi se ovaj novi materijal mogao izgledati – i kada će biti izdat- još uvek je tema spekulacija, piše Highwaystarmagazine.

Na sajmu muzičke industrije u januaru, Slash je potvrdio da bend radi na novim pesmama, iako je prestao to da zove albumom. “Neke stvari se dešavaju”, priznao je gitarista'' ali nemam ništa specifično da kažem. Najviše zbog prirode industrije danas. I dalje razmišljam kako da ovo uradimo? Mislim, postoji materijal i snima se i sranja se događaju, ali nismo baš sigurni šta trenutno radimo s tim''

Slaš je prethodno u intervjuu iz 2019. godine spomenuo “sledeći album ‘Gansa’ “, rekavši da je uzbuđen što će započeti sa snimanjem. U međuvremenu, Daf je izjavio da je nova muzika benda “veličanstvena”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: