Darko Rundek: "Evo pesme za večeri u samoizolaciji''

"Unutarnji glas" nastao je kao saradnja Rundeka i basiste Ekipe Roka Crnića, koji je bio zadužen za reči i video-spot za pesmu.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 08.04.2020.

12:39

Darko Rundek:
Foto: Promo/ Roko Crniæ i Darko Rundek

Muzičar Darko Rundek i njegova Ekipa objavili su novi singl i lirski video-spot "Unutarnji glas", kao najavu predstojećeg dvostrukog EP-a "Brisani prostor".

"Evo pesme za večeri u samoizolaciji. Zove se 'Unutarnji glas', a mogla bi se zvati i 'Covid Covid Night'. Pogodna je za slušanje u lupu (loop)... Ostanimo doma, makar proleće nas mami. Melanholija je majka radosti!“, poručuje Darko.

Nakon singlova na Jutjubu i digitalnih singlova "Barbara" i "Pješčane oluje", dvostruki EP "Brisani prostor" biće prvo diskografsko izdanje Darka Rundeka i Ekipe, grupe muzičara okupljenih 2017. za slavljeničku regionalnu turneju povodom 20 godina od prvog Darkovog samostalnog albuma "Apocalypso", na kojoj je održan i veliki koncert na rasprodatom beogradskom stadionu "Tašmajdan".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: