Hip-hop bend Sanšajn objavio novi spot posle sedam godina

Beogradski hip-hop sastav Sanšajn, koji je vrhunac popularnosti doživeo u drugoj polovini devedesetih godina prošlog veka, vraća se ponovo na scenu singlom "Da li sam", saopštili su producenti.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 28.01.2020.

11:24

Default images

Ovaj singl je ujedno i uvod za novi album koji bend najavljuje za kraj 2020. godine.

Spot ovoga puta potpisuje Vuk Protić, a stajling "Koncept 45". Video-radovi Ivana Šijaka koji su pratili muziku benda Sanšajn su se devedesetih godina ubrajali u najbolje spotove domaće scene.

Ekranizacije pesama "Iza horizonta" i "Misli mene gone" pamtiće mnoge generacije, a sada takav vid saradnje Sanšajn nastavlja u istom ritmu sa Vukom Protićem, koji proteklih nekoliko godina potpisuje veliki broj domaćih muzičkih video-ostvarenja.

"Posebnu zahvalnost za realizaciju novih pesama izražavam Daliboru Miniću kao bitmejkeru i producentu, Kizi RH na izuzetno kvalitetnim tekstovima koji predstavljaju suštinu rep muzike, Ivanu Petroviću koji svojom jakom muzičkom podlogom doprinosi produkciji i miksu pesama", izjavio je frontmen benda Bane Bojović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

14 h

Podeli: