Nakon svih ovih godina: Bebek najavio mogući povratak u Bijelo dugme

Nekadašnji član Željko Bebek izjavio je da postoji mogućnost za ponovnom saradnjom, a ostatak benda otvoren je za ovu opciju.

Izvor: Klix
Podeli
Foto:Printscreent/youtube
Foto:Printscreent/youtube

Bijelo dugme, kultni jugoslovenski bend čiji hitovi žive i danas, mogli bismo ponovo da čujemo u punom sastavu.

Ljubitelji Bijelog dugmeta poslednji put su ih videli zajedno pre 15 godina, kada se četvorka okupila i bezvremenske hitove izvela pred beogradskom, zagrebačkom i sarajevskom publikom. Tajac koji je nastupio nakon toga svako malo bi prekinule glasine o navodnim svađama između kolega, a oni su sve to veoma retko komentarisali.

Goran Bregović, Mladen Vojičić Tifa i Alen Islamović su krajem 2018. godine bez Željka Bebeka nastupili na Bjelašnici. Početak 2020. godine doneo je i interesantan preokret. Bivši član velikog benda, Bebek, preko statusa na Facebooku pokrenuo je nove priče o ponovnom okupljanju Dugmeta.

"Što sam stariji, osećam da se sve više približavamo jedni drugima. Hoćemo li ponovo biti saradnici, ne znam, ali iz dana u dan sve više mislim na njih. Čarke i svađe između nas više nisu ni važne, sve sam ih zaboravio. Previše je bilo lepih stvari da bih pamtio svađe", napisao je Bebek.

Producent Bijelog dugmeta Adis Gojak rekao je kako je povratak Bebeka u bend vrlo moguća opcija.

strana 1 od 15 idi na stranu