I zvanično oborio rekord: Zdravko Čolić održao četiri koncerta od najavljenih šest koncerata u Areni

Eksplodirala je u petak i subotu Arena od pozitivne energije i moćnog glasa legendarnog Zdravka Čolića.

Izvor: PR
Podeli
Foto: Live Production
Foto: Live Production

Hala prepuna obožavalaca i poštovalaca bila je uz najveću zvezdu Balkana na svakom od četiri održana koncerata, posle kojih je i zvanično oborio rekord i postao pevač sa najviše rasprodatih Arena. Ali tu nije stao. Svoju vernu publiku na istom mestu čeka na još dva rasprodata nastupa 27. i 28. decembra, na kojima će sa istim žarom zapevati.

Fanovi su počeli da dolaze već od 18 časova kako bi zauzeli najbolja mesta i uživali u neprolaznim hitovima svog omiljenog pevača, večitog dečaka, koji u sedmoj deceniji peva jednako poletno, snažno i zanosno kao i na početku karijere. Došli su sa svih strana kako regiona tako i sveta. Stotine kilometara nisu sprečile Zdravkove fanove da i po hladnom vremenu pohrle u Beograd. Ugrejao ih je Čola svojim glasom i ispunio srca hitovima koje su pevali zajedno sa njim.

Foto: Live Production
Foto: Live Production

Kada Zdravko Čolić izađe na scenu cela dvorana se ispuni posebnom energijom, publika horski peva svaku reč, bez greške, a svi prisutni osećaju se kao porodica. Zagrlili bi onog pored sebe čak iako ga prvi put vide, jer Čola svojom harizmom i toplim glasom pravi čaroliju koja omađija i najtvrđa srca. Ljubav iz njegovih pesama širi se dvoranom, atmosfera je podignuta do usijanja i svi žele da se noć nikada ne završi.

Obe večeri počeo je vatreno sa „Produži dalje“, nastavio u brzom ritmu sa „Mjerkam te mjerkam“, „Čija je ono zvijezda“, a već na „Ti živiš u oblacima mala“ sve je prštalo od energije u Areni. Toliko uzbuđenja, toliko radosti, ali i topline i prisnosti, Zdravkov kontakt sa publikom bio je opipljiv, a najveća beogradska hala njihala se u istom ritmu.

Foto: Live Production
Foto: Live Production

Dve prelepe balade “Loše vino” I “Svadbarskim skokakom” otpevao je uz pratnju muzičara, fenomenalnih producenata i njegovih vernih dugogodišnjih saradnika i prijatelja, Vojislava Aralice i Nikše Bratoša. A i ovoga putu raspršili su vatru u Areni i bubnjari Dragoljuba Đuričića.

I tako su se nizali hitovi tri i po sata. Večeri je završio pesmom „Kuća puna naroda“ . Iako nova, ova balada uvukla se pod kožu svima, a reči „Pesmama da zagrlim vas“ ostvarile su se kako Zdravku tako i hiljadama ljudi koji su bili sa njim četiri večeri zaredom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 15 idi na stranu