"Svaki život je san": Kolja ima spot VIDEO

Muzičar Nikola Pejaković Kolja objavio je spot za pesmu "Život je san" sa aktuelnog albuma "4 Prsta". Spot stiže pred jesenju turneju na kojoj 29. novembra svira u niškom klubu "Feedback", 2. i 3. decembra u "Amerikani" Doma omladine Beograda, i 6. decembra u Domu kulture u Novom Sadu.

Izvor: B92
Podeli
Kolja i Voja Aralica / Foto: Nebojša Babić
Kolja i Voja Aralica / Foto: Nebojša Babić

"Igrom slučaja, slike kišne Banjaluke koje sam slučajno video odgovarale su emociji koju nosi pesma 'Život je san', pa smo se odlučili da uradimo spot za nju", kaže Kolja.

Regionalno hvaljeni album "4 Prsta" (2018), pozamašna zbirka od čak 19 autorskih kompozicija mahom zasnovanih na bluz zvuku, bio je najavljen spotom "Svaku noć je isti mrak", a sada konačno stiže i drugi spot "Život je san", koji je snimila Bosonoga produkcija.

Posebnost spota "Život je san" je pojavljivanje Koljinog sina.

"Ne volim video-spotove, muka mi je od njih i gledam na to kao na nužno zlo. Zato mi je važno da bar nešto u njima postoji što mi greje srce", objašnjava Kolja.

Poznat kao scenarista, reditelj i glumac, Pejaković je status kultnog autora srpskog bluza počeo da gradi, u saradnji s producentom i gitaristom Vojom Aralicom, kultnim albumom "Mama, nemoj plakati" (2001), za kojim su usledili "Kolja" (2009), "Grobovlasnici" (2013) i "4 Prsta" (2018).

O svojim nastupima Kolja kaže:

"Imam divnu i odanu publiku, koja voli to o čemu pevamo, a moje je samo da sviram i da se dam čitav, bez ostatka".

strana 1 od 15 idi na stranu