Publika bira soliste za Rok operu

Svaki koncert u izvođenju POP’s Orchestre je novo muzičko putovanje kroz svet roka, bluza, džeza, popa, opere, jer je enciklopedija hitova nepresušan izvor inspiracije za maestra Fedora Vrtačnika i muzičare Opere Srpskog narodnog pozorišta i Novosadski big bend.

Izvor: B92
Podeli
Foto:depositphotos/ Anna_Om
Foto:depositphotos/ Anna_Om

Od prvog koncerta projekat Rok opera je pobrao sve pohvale javnosti i publike. Iz tog razloga organizatori su odlučili da publici pruže priliku da učestvuju u kreiranju programa i da odaberu jednog od solista koji će nastupiti 28. novembra u Sava centru. Svi koji žele da vide omiljenog umetnika ili umetnicu u ulozi soliste u spektaklu Rock Opera svoje predloge mogu da pošalju do 1. novembra u inboks strane Rok opere na Fejsbuku.

Organizatori će se potruditi da obezbede učešće odabranog umetnika ili umetnice i pripreme aranžman za pesmu koja najviše odgovara pevačkim afinitetima. Još se biraju pesme i solisti koji će se priključiti projektu, jer je Rok opera svakako veliki izazov, a ujedno i užitak kako za muzičare, tako i za publiku.

strana 1 od 14 idi na stranu