Muzički spektakl: "Rok opera 2", 28. novembra u Beogradu

Muzički spektakl Rok opera 2 biće održan 28. novembra u Sava centru, gde će publika moći da čuje nove muzičke kreacije popularnih svetskih rok hitova

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 03.10.2019.

11:32

Muzički spektakl:
Foto:gettyimages/Ethan Miller

Sjajni muzičari Opere Srpskog narodnog pozorišta i Novosadski big bend, sada ujedinjeni pod zajedničkim nazivom POP’s Orchestra i izvanredni solisti pod dirigentskom palicom Fedora Vrtačnika pripremili su nove aranžmane svetskih hitova.

Na repertoaru će se, kako se navodi u saopštenju, naći nove pesme, zvuk će biti čvršći i sa još više emocija, a muzičari, od kojih je većina izvođača klasične muzike, će izvanrednim muziciranjem opet spojiti različite muzičke žanrove.

Ovaj muzički spektakl ne poznaje granice izvođenja, pa će u koncertu podjednako uživati i ljubitelji klasične muzike i ljubitelji roka, bluza, džeza, popa, opere. Moćni glasovi solista ostavljaju bez daha, a publiku podižu na noge i izazivaju ovacije, pa se samo na koncertima Rok opere može doživeti posebna atmosfera i osetiti divna energija koja svima u sali dočara svu lepotu muzike.

Muzički spektakl Rok opera je u avgustu obeležio 17. Belgrade Beer Fest, gde je na koncertu uživalo više od 100.000 ljudi, a u Sava centru publiku očekuju nova muzička iznenađenja i poslastice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

15 h

Podeli: